100% flex bij Nedap Healthcare

Wat we wilden

Werken is als slapen: het gaat volgens een bepaalde flow. Van diepe focus tot pauzes. De nieuwe werkplek van Nedap Healthcare moest voor alle momenten in zo’n flow, aan alle wensen, van alle verschillende collega’s, voldoen. En dan moest het ook nog een plek zijn die de alsmaar groeiende club ambitieuze mensen aanmoedigt om het werk af en toe even los te laten.

Passende plek

Onze werkplek moest bij al onze meer-dan-honderd-and-counting collega’s passen: bij onze support teams die continu aan het bellen zijn, bij onze creatievelingen die ontwerpen en hun designs en prototypes willen uitstallen, bij onze ontwikkelaars die stilte nodig hebben. Dan moeten we ook nog samen kunnen werken met onze collega’s op afstand met wie we bijvoorbeeld skypen. En hoe blijft het dan ook nog een beetje overzichtelijk en netjes…

Met resultaat!

Genoeg uitdagingen voor het ontwerpbureau dat we inhuurden. En wat gaaf wat we ervoor terug kregen! Met trots geven we hier een impressie van onze werkplek.

Wat we kregen…

Groene oase

De koffiehoek en de ‘community garden’ in het midden van de afdeling zijn ideaal om elkaar te ontmoeten en kort te overleggen.

Werken bij Nedap
De coffee corner midden in de groene oase.
Werken bij Nedap
Community garden.

100% flexplekken

Je kiest iedere dag je werkplek op basis van je behoefte. De ene dag zit je samen met collega’s aan een blok in de open groepsruimte, de andere dag werk je in een aparte project- of stilteruimte.

Werken bij Nedap
100% flexplekken – kies iedere dag je werkplek op basis van je behoefte.

Quiet please…

In deze ruimte hoor je alleen: ‘Wil je ook nog koffie?’ Verder werkt iedereen hier in stilte.

Werken bij Nedap
In de ruimte werkt iedereen hier in stilte.

Ruimte voor creativiteit

Het lijkt een speelhok en dat is het ook. Maar dan wel bedoeld om als team aan nieuwe ideeën te werken en gewoon dingen uit te kunnen uitproberen.

Werken bij Nedap
Ruimte voor creativiteit in de game room.

The floor is yours

Heb je iets dat je aan de hele groep wilt vertellen? Dan trek je aan de scheepsbel en: the floor is  yours! De grote trap is een mooie tribune voor de toehoorders.

Werken bij Nedap
De grote trap als tribune voor de toehoorders.
Werken bij Nedap
Get together op de trap.