Rock & Rodeo bij Nedap Family Fair

Je collega in een strak superheldenpak. M&M’s scoren bij Nedap Livestock, nadat je een rodeo stier bedwongen hebt. Rondrijden op een segway. Op de foto bij de ‘group jump’ die we ook op Lowlands gebruikten. Of toch liever luisteren naar een verzoeknummer in de zon gespeeld door Trio Roept U Maar (gitarist van Anouk en bassist van The Golden Earring zoals we op de dag zelf ontdekten). Zomaar een greep uit alles wat  op onze Nedap Family Fair te beleven was. We gebruikten onze technologie om – heel toegankelijk – aan familie te laten zien wat we bij Nedap allemaal doen en maken. Natuurlijk was er ook  eten, drinken, muziek en theater net als bij ieder ander geslaagd familiefestival. Er kwamen 2.500 bezoekers en wat was iedereen positief! Geweldig dat dat zo kan bij Nedap.

Family Fair  sfeerimpressie

Het wordt vast leuk

We zaten welgeteld twee keer een kwartiertje met Ruben (onze CEO) om de tafel om door te spreken wat wij van plan waren voor de Nedap Family Fair. Als thema kozen we: superhelden. Hij stelde een aantal kritische vragen, constateerde dat wij overal goed over hadden nagedacht en wenste ons succes. ‘Het wordt vast leuk’, zei hij nog. Dankzij die vrijheid die je bij Nedap krijgt om dingen te organiseren, komt het eigenlijk altijd goed; er is altijd wel iemand die zich verantwoordelijk voelt.

‘Er is altijd wel iemand die zich verantwoordelijk voelt bij Nedap.’

Superheld voor een dag

Binnen acht weken was het festival een feit. Iedere maandag hielden we een efficiënte sessie om daarna de taken te verdelen en aan de slag te gaan. Geen eindeloze overleggen, geen gewik en geweeg, geen onnodige bemoeienis of micro-management van bovenaf. Wel kritisch nadenken, plannen en afstemmen natuurlijk. Op de dag zelf hielpen veel vrijwilligers mee. Van de superhelden bij de ingang tot fotografen en ga zo maar door. Het enthousiasme van iedereen was geweldig! Het was echt een top dag van Nedappers voor Nedappers.

‘Samen met collega’s organiseerden we heel eenvoudig een top familiedag!’