Slim,
zelfstandig,
ondernemend.

Welkom bij Nedap University*

Welkom bij Nedap University

Software ontwikkelen spreekt jou enorm aan. Je bent een afgestudeerde academicus met een bèta-achtergrond en maximaal twee jaar werkervaring. Jij wilt je het liefst specialiseren in webapplicatie; van front-end tot back-end! Van studeren heb je nog niet genoeg, maar je wilt al wel profiteren van de voordelen van het werkende leven. Ben je daarnaast ook nog eens slim, zelfstandig en ondernemend? Dan zou Nedap University voor jou de kick-start kunnen zijn van je carrière!

De inschrijving voor de klas van 2018 is gesloten.

Je kunt je wel alvast aanmelden voor Nedap University 2019! 

Nedap University

Studie en werk combineren

De vierde lichting van dit inhouse opleidingsprogramma tot software developer start in november. De meest talentvolle bèta-academici krijgen dan de kans om studie en werk te combineren in een baan als software developer. Naast de vergoeding van je opleiding ontvang je ook een arbeidscontract bij Nedap. Rond je de opleiding met succes af? Dan staat je een vaste aanstelling bij één van de marktgroepen te wachten.

Gemiddeld werk je drie dagen per week binnen je marktgroep aan het ontwikkelen van software. De andere twee dagen volg je colleges om de theorie eigen te maken. Deze theorie ga je direct in de praktijk integreren.

In het begin van de opleiding zul je een kleine app programmeren of tests schrijven. Na enkele maanden kun je al je eigen code produceren in verschillende applicaties. Samen met jouw coach werk je aan je vaardigheden. Zowel harde programmeer skills als soft skills. Na een succesvolle afronding van zes modules in anderhalf jaar tijd, kun jij jezelf high-end software developer noemen!

De Nedap cultuur

Nedap werkt aan bijzondere technologische toepassingen die het verschil maken in het (professionele) leven van mensen wereldwijd. Om dit te realiseren hebben wij een cultuur van eigen verantwoordelijkheid nemen, doen en impact maken.

Heb jij bijvoorbeeld een briljant idee en kun je je marktgroep er warm voor krijgen? Dan krijg je de kans om dat idee in de markt te zetten. Op die manier hebben al vele bijzondere toepassingen het licht gezien, en kun je je carrière en ontwikkeling zelf inrichten!

Ben jij ons talent?

Zie jij jezelf als de getalenteerde deelnemer die wij zoeken en ben je enthousiast geworden?

  • Stuur via de button hieronder je gegevens, cv en een motivatiebrief op.
  • Recruiter Maaike laat zo spoedig mogelijk weten of je op gesprek mag komen.
  • Voorafgaand aan het University-programma kijken we welke marktgroep het beste past bij jouw interesses en achtergrond.   Lees hier meer over onze marktgroepen.

Wil je weten hoe de deelnemers van de vorige lichtingen Nedap University ervaren hebben?

Check de blogs van Dorien, Ron, Michiel en Liesbeth!

Post-master i.s.m. Universiteit Twente

Nedap University is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente (UT). Je krijgt les van zowel Nedap-professionals als van docenten van de UT en ook de TU/e. De opleiding is een volwaardige post-master op het gebied van software ontwikkeling.

Nedap Groenlo

Groenlo en de wereld

Onze medewerkers vliegen geregeld uit naar klanten en Nedap locaties over de hele wereld, maar het kloppend hart is ons hoofdkantoor in Groenlo. Als je ons futuristische pand binnenloopt voel je direct de passie en het harde werken. Er heerst energie en concentratie. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit en een fundamenteel begrip van de toepassing van technologie in diverse markten. Wij hebben hierbij een bijzonder goede samenwerking met onze klanten.

Heb je een vraag over Nedap University of wil jij je aanmelden?

Maaike van Huet

Neem contact op met Maaike:
maaike.vanhuet@nedap.com
+31 (0)544 471 144