Slim,
zelfstandig,
ondernemend.

Welkom bij Nedap University*

Welkom bij Nedap University

Jaarlijks start een nieuwe lichting van het inhouse opleidingsprogramma tot software developer van Nedap. In november 2017 zijn 8 talentvolle bèta-academici gestart, die de kans krijgen om studie en werk te combineren in een betaalde baan als software developer. Ronden zij de opleiding met succes af, dan staat ze een vaste aanstelling te wachten bij een van onze marktgroepen.

Post-master i.s.m. Universiteit Twente

Nedap University is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente (UT). Je krijgt les van zowel Nedap-professionals als van docenten van de UT. Je kunt de opleiding zien als een volwaardige post-master op het gebied van software-ontwikkeling. Ongeacht wat jouw volgende stap zal worden, Nedap University is een investering in jezelf. En Nedap investeert met je mee.

Cultuur

Als je bij ons futuristische pand in Groenlo binnenloopt voel je het direct; hier wordt gewerkt. Er heerst energie en concentratie, en dat zul je bij weinig andere bedrijven zo meemaken. Vrijwel iedere Nedapper herkent zich in de woorden slim, zelfstandig en ondernemend. Of het nu gaat om developers, marketeers, commerciële talenten of support medewerkers. Het is een cultuur van doen en impact maken.

Briljant idee?

Bij ons heb je bijvoorbeeld ook geen geagendeerde functioneringsgesprekken. Heb jij behoefte aan feedback, dan vraag je een beoordeling aan je collega’s of team captain. Heb jij een briljant idee en kun je je marktgroep er warm voor krijgen? Dan krijg jij de kans om dat idee in de markt te zetten. Op die manier hebben al vele bijzondere toepassingen het licht gezien, en kregen carrières binnen ons bedrijf en daarbuiten vleugels.

Slim, zelfstandig en ondernemend

Begin je aan onze University, dan mag je exact die no nonsense-cultuur verwachten. Wij verwachten van jou dat je vanaf dag 1 dat slim, zelfstandig en ondernemend bent. Nedap University is dan ook geen ‘stage plus’ – jij wordt meteen onze volwaardige medewerker, en we verwachten dus ook direct persoonlijk ondernemerschap.

Aan de slag

Vanaf dag 1 word je ondergedompeld in een uitdagend traject; theorie en praktijk integreer je continu. Gemiddeld werk je drie dagen per week binnen je marktgroep aan het ontwikkelen van software. Twee dagen per week volg je colleges aan de UT en TU/e om de theorie onder de knie te krijgen.  Na succesvolle afronding 6 modules in anderhalf jaar tijd, ben jij een high-end software developer.

In het begin van de opleiding zul je een kleine app programmeren of tests schrijven. Na enkele maanden kun je al je eigen code produceren in verschillende applicaties. Samen met jouw coach werk je aan je vaardigheden. Zowel harde programmeer skills als soft skills. Hoe overtuig je anders je collega’s en je klanten? Dat is typisch Nedap. We hebben naast oog voor het vak, ook oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Je bent weliswaar in opleiding, we beschouwen jou als een volwaardig teamlid. Daar hoort ook een salaris bij. Naast vergoeding van je opleiding ontvang je een arbeidscontract bij Nedap.

Ben jij ons talent?

Nedap biedt talenten jaarlijks de kans om deel te nemen aan Nedap University. Houd de website in de gaten voor informatie over de inschrijving voor 2018.

Kun je niet wachten om ondergedompeld te worden in de wereld van Nedap? Check de blogs van jouw voorgangers Dorien, Ron, Michiel en Liesbeth!

Groenlo en de wereld

Nedap werkt voor klanten wereldwijd aan bijzondere technologische toepassingen. Onze medewerkers vliegen geregeld uit naar klanten en Nedaplocaties over de hele wereld, maar het kloppend hart is ons hoofdkantoor in Groenlo. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en een bijzonder goede samenwerking met onze klanten. Genoeg woorden – kom het gewoon ervaren.

Jouw plek bij Nedap

Vanaf de start van het University-programma ben je onderdeel van jouw marktgroep. Samen met je collega’s zet je markten in beweging. Tijdens de selectiedag kijken we welke markt en welke groep het beste bij jouw interesses en achtergrond past. Bij Security Management, waar we de meest intelligente beveiligingsplatforms ontwikkelen? Bij Retail, waar nu al gewerkt wordt aan de retail stores van de toekomst? Of Healthcare, waar we zorgprofessionals faciliteren met slimme en gebruiksvriendelijke software? Alle marktgroepen zijn voortdurend op zoek naar talenten met jouw skills enerzijds, en je affiniteit met hun vakgebied anderzijds. Lees hier meer over onze marktgroepen.