Bram de VriesSoftware Developer

Tijdens mijn studie Business & IT, aan de Universiteit Twente volgde ik al een aantal mensen van Nedap op twitter. Uit hun tweets bleek wel dat bij Nedap erg gave software ontwikkeld wordt. De eerste uitnodiging, om eens langs te komen voor een oriënterend gesprek, kreeg ik dan ook via twitterberichtje. Eenmaal bij Nedap was de eerste indruk simpelweg ‘wauw’; en dat gevoel is de hele dag gebleven. De beslissing om bij Nedap aan de slag te gaan was dan ook snel gemaakt.

Staffing Solutions
Inmiddels werk ik anderhalf jaar bij Nedap Staffing Solutions als software designer. We maken een urenregistratiesysteem voor de flexbranche en voor vast personeel. De rompslomp van papieren urenbriefjes is hiermee verleden tijd. Een flexkracht kan uren zelf invoeren via onze website of deze klokken met een persoonlijke pas op onze klokkastjes. Naast dat deze ‘Pep Points’ er gelikt uitzien, werken ze met gemak drie jaar op slechts drie penlite-batterijen. Een sterk staaltje hardware-innovatie door Nedap.

DENKEN EN DOEN
Zelf ben ik vooral bezig met het ontwerpen en implementeren van nieuwe onderdelen van ons product Pep. Bij Nedap betekent zo’n functie dus niet, dat je ook maar iets voorgekauwd krijgt. Je gaat zelf naar je klanten toe, daar de problematiek scherp krijgen, met je collega’s overleggen en vervolgens je eigen visie op een oplossingsrichting vormen. Dát vind ik het leuke aan werken bij Nedap; de vrijheid en de verantwoordelijkheid.

ONTDEKKINGSTOCHT
Werken bij Nedap is een unieke ervaring, die niet voor iedereen weggelegd is. Dat heeft in dit geval niets te maken met aannamebeleid, en alles met persoonlijkheid en gevoel. Bij Nedap wordt je niet tot in detail verteld hoe je je werk moet doen. Je moet het zelf ontdekken en er, samen met je collega’s, vorm aan geven. Die werkwijze moet je wel liggen. Als die match er is, dan is Nedap de inspirerende omgeving waar je alle vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Zie je jezelf al bij
Nedap werken?

Check onze vacatures