Jan Willem MooijSales Manager

EVEN VOORSTELLLEN
Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd mij al vrij snel duidelijk dat de termen als ‘eigen ondernemerschap’, ‘authenticiteit’, ‘betrokkenheid’ en ‘innovatie’ toebehoren aan Nedap. Sinds september 2010 werk ik bij de marktgroep Healthcare als sales support medewerker binnendienst, en nu, een tijdje verder kom ik dit dagelijks tegen in mijn werk. Als sales support medewerker binnendienst (en in iedere andere functie binnen Nedap) krijg je de vrijheid om het bedrijf en de markt waarin jouw marktgroep opereert te verkennen. De vrijheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen heb ik nog niet eerder gezien bij een ander bedrijf. Kunnen omgaan met dit gevoel en ook verantwoordelijkheid hierin nemen moet wel op je eigenschaplijstje staan.

HEALTHCARE
De marktgroep Healthcare houdt zich bezig met het ondersteunen van het automatiseren van zorgadministratieve handelingen van zorgmedewerkers binnen zorginstellingen in Nederland. Te denken valt dan aan de registratie van de geleverde zorg, de zorgplanning en ook het vullen van het zorgdossier. Nedap Healthcare heeft voor al deze handelingen een zorgpakket ontwikkeld, genaamd Ons. Naast Ons is ook Caren ontwikkeld, een gratis website voor de cliënt en voor de verzorgende rondom de cliënt.

CAREN
Caren richt zich voornamelijk op de verzorgende rondom de cliënt maar is natuurlijk ook door de persoon die de zorg ontvangt te gebruiken. Het is een openbare website dus iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Dat maakt het ook gelijk lastiger om het te ‘verkopen’. Wil je een landelijke marketing campagne op gaan zetten om zodoende iedere Nederlander te bereiken? De manier die het beste past binnen onze marktgroep is om als zijnde marktleider in de zorgsector te beginnen bij onze klanten. De benadering van thuiszorginstellingen en verzorging- en verpleeghuizen is inmiddels in volle gang en dit lijkt zijn vruchten af te werpen op het aantal actieve accounts in Caren. Om onze doelstelling als grootste landelijke mantelzorgportaal te realiseren ben je ook in gesprek met gemeenten en mantelzorgsteunpunten.

Het mooiste van deze werkzaamheden is volgens mij dan ook het contact met verschillende personen, die elk een andere pet op hebben. Het is dan ook zaak om je verhaal hier continue op aan te passen en dat maakt het uitdagend!

Zie je jezelf al bij
Nedap werken?

Check onze vacatures