Mark KasbergenBusiness Developer

START
Na mijn studie Bedrijfskunde (Finance & Investments) aan de Erasmus Universiteit heb ik in mei 2011 deelgenomen aan de Nedap Masterclass. Deze intensieve Masterclass, waarbij ik Nedap heb leren kennen en andersom, resulteerden in een start bij Nedap Retail Benelux per 1 september. Hier ben ik verantwoordelijk voor het vermarkten van ‘New Business’ in de retail omgeving.

WAARDE CREËREN
Nedap is een bedrijf waar zichtbaar waarde wordt gecreëerd. Binnen Nedap kom je in aanraking met alle bedrijfskundige facetten; van de start van de productontwikkeling tot de uiteindelijke implementatie. Bij Nedap wordt concreet waarde toegevoegd door in te spelen op de vraag uit de markt met technisch hoogstaande, maar eenvoudig te bedienen, producten en toepassingen.

ONGEPLAVEID PAD
Binnen Nedap is eigen initiatief en ondernemerschap belangrijk. Dit ervaar ik concreet binnen Nedap Retail waarbij ik de vrijheid krijg om een nieuwe item-level RFID oplossing in de markt te zetten. Een oplossing die retailers helpt de voorraadnauwkeurigheid te verhogen door handmatig tellen letterlijk uit handen te nemen. Bij Nedap voer je naast de marktanalyse juist ook de implementatie uit, om vervolgens de respons uit de markt terug te koppelen en daarmee een nog beter product neer te zetten. Met deze vrijheid komt ook een verantwoordelijkheid; van jou wordt verwacht dat je een eigen plan neerzet, een eigen aanpak bepaald en uiteraard ook resultaten weet neer te zetten. Nedap biedt een vrije omgeving waarbij je continue uitgedaagd wordt.

Zie je jezelf al bij
Nedap werken?

Check onze vacatures