Over Nedap

Markten in beweging brengen

Nedap creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen. Dat doen we al sinds 1929 en inmiddels met zo’n 700 medewerkers wereldwijd. Sinds 1947 is Nedap genoteerd aan de beurs (Euronext).

Technologie die er toe doet
Als fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante vraagstukken houdt Nedap zich bezig met technologie die er toe doet. Nedappers werken onder andere aan technologische toepassingen die bijdragen aan: voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld of slimme netwerken voor duurzame energie. Maar daarnaast helpen onze producten ook bibliotheken, veehouders, zorgmedewerkers, winkeliers en beveiligers.

De gebruiker centraal
Bij Nedap staat niet de technologie, maar de manier waarop gebruikers er dagelijks profijt van hebben centraal. Nedap oplossingen verwerken altijd nieuwe technologieën op creatieve en innovatieve wijze in elegante, gebruiksvriendelijke producten.

Marktgroepen

Identification Systems

is de grootste speler op het gebied van lange-afstand identificatie, draadloze voertuigdetectie en voertuigtoegang management.

www.nedapidentification.com

Security Management

ontwikkelt de enige integrale security management oplossing die toegangscontrole, video management, locker management en inbraakdetectie combineert in één applicatie.

www.nedapsecurity.com

Library Solutions

heeft als doel om bibliotheken op innovatieve wijze te ondersteunen met een pakket bouwstenen waarmee bibliotheken efficiënt en doeltreffend hun werk kunnen doen

www.nedaplibrary.com

Light Controls

zorgt met Luxon voor de juiste hoeveelheid licht op ieder moment op iedere locatie. Dit leidt tot een enorme energiebesparing en maakt licht beheersbaar.

www.nedap-lightcontrols.com

Healthcare

ondersteunt met het zorgregistratiesysteem Ons het gehele zorgproces voor de langdurige zorg.  Dagelijks werken er zo’n 50.000 verpleegsters in Nederland met Ons.

www.nedap-healthcare.com

Livestock Management

vermarkt wereldwijd oplossingen voor zowel de melkveehouderij als de varkenshouderij. Voeren, melken, bronstdetectie, of sorteren; altijd met aandacht voor het individuele dier.

www.nedap-livestockmanagement.com

Staffing Solutions

is een uniek registratiesysteem voor de uitzendbranche. De normaliter tijdrovende administratie wordt zo teruggebracht naar een uurtje per week.

www.nedap-pep.com

Retail

ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen voor management en beveiliging van winkels.

www.nedap-retail.com

Zie je jezelf al bij
Nedap werken?

Check onze vacatures