Nedap University

Welkom bij Nedap University

In november 2017 start de derde editie van het inhouse opleidingsprogramma van Nedap. Tien talentvolle academici krijgen de kans om studie en werk te combineren in een betaalde baan. Rond je je opleiding af met succes, dan wacht je een vaste aanstelling binnen een van de marktgroepen.  Je kunt je alvast inschrijven voor de derde editie (start 2017) van de  exclusieve opleiding tot softwareontwikkelaar bij Nedap.

Toon je talent

Ben jij onlangs afgestudeerd (2015 of recenter) op academisch niveau in een Bètarichting? Heb jij affiniteit met programmeren & softwareontwikkeling? Wil jij je door professionals van Nedap en de experts van de Universiteit van Twente en Technische Universiteit Eindhoven laten opleiden tot professionele softwareontwikkelaar? Nedap biedt je de kans om als een van de talenten deel te nemen aan Nedap University. Toon je talent en schrijf je nu in voor 2017!

Inschrijven

De inschrijving voor de derde editie van Nedap University is geopend! Je kunt je inschrijven via de button.

Jouw plek bij Nedap

Vanaf de eerste dag van het University-programma ben je onderdeel van één van de Nedap marktgroepen. Samen met je collega’s zet je markten in beweging. Al tijdens de selectiedag kijken we welke markt en welke groep het beste bij jouw interesses en achtergrond past. Bij Security Management, waar we de meest intelligente beveiligingsplatformen ontwikkelen? Bij Retail, waar nu al gewerkt wordt aan de retail stores van de toekomst? Of Healthcare, waar we zorgprofessionals faciliteren met slimme en gebruiksvriendelijke software? Ook andere markgroepen, zoals Staffing Solutions, doen mee aan de Nedap University. Lees hier meer over onze marktgroepen.

Aan de slag

Je wordt opgeleid tot softwareontwikkelaar op het hoogste niveau. Gemiddeld werk je drie dagen per week binnen je marktgroep aan het ontwikkelen van software. Twee dagen per week volg je colleges om de theorie onder de knie te krijgen. Een uitdagend traject; theorie en praktijk integreer je vanaf dag één. In het begin zul je een kleine app programmeren of tests schrijven. Na enkele maanden kun je al je eigen code produceren in de verschillende applicaties. Samen met jouw coach werk je aan je vaardigheden. Niet alleen harde programmeer skills, ook softe skills. Hoe overtuig je anders je collega’s en je klanten? Dat is typisch Nedap. We hebben niet alleen oog voor het vak, ook voor persoonlijke ontwikkeling.

Inrichting University-programma

Het University-programma kent drie pijlers: Theorie, Praktijk en Life at Nedap. Je wordt dusdanig ondergedompeld in de theorie zodat je een sterk theoretisch fundament hebt om je te ontwikkelen tot een goede softwareontwikkelaar. Deze modules worden aangeboden door de Universiteit Twente en de Technische Universiteit Eindhoven. Aan het eind van iedere module, 6 in totaal, worden je vaardigheden getoetst aan de hand van een leuke en interessante opdracht. Je bent weliswaar in opleiding, we beschouwen jou als een professional. En daar hoort ook een salaris bij. Naast vergoeding van je opleiding ontvang je ook een arbeidscontract bij Nedap.